Хогийн цэг рүү хаягдаж буй хог хаягдлын 50% нь бордоо болдог

Хогийн цэг рүү хаягдаж буй хог хаягдлын 50% нь бордоо болдог


3 жил
ЗӨВЛӨГӨӨ
Хогийн цэг рүү хаягдаж буй хог хаягдлын 50% нь бордоо болдог. Жимс, ногооны хальсыг хаяхын оронд бордоо болгоход хөрсөн дэх органик бодисыг нэмэгдүүлж, үндэс бүтцийг бий болгохооос гадна хүнсний бүтээгдэхүүний амин дэм, эрдэс бодисын хэмжээг нэмэгдүүлдэг ач тустай. Та бүхэнд бордоо бэлтгэх дараах зөвлөгөөг хүргэж байна.
"бордоо хэрхэн хийх вэ? з0варчилгаа 30B арчилгаа 1х1хэмжээтй модон сав бэлдэнэ. 2 жимс ногооны хальс болон херсийг уелж хийнэ. 3 оруулахын тулд за°дралд чийглэж ΘΓΗΘ.. унэр орохоос сэргийлж 5 ялзмаг дулаан температуртай 7хоногт болж задрах 1 удаа сэврээнэ. процесс эхэлнэ. 6 хунсний улдэгдэлгуй xap херс болсноор бордоо бэлэн болно. реисипхисаргирнаканнн цагдаагий" гэсэн бичвэр нарын зураг байж магад
 
 
 
28Sarantsetseg Batnairamdal, Базука Базук and 26 others
 
 
254 Shares
 
Like
 
 
 
Comment
 
 
Share
 
 
Анхааруулга: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд Bestnews.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү. Хэм хэмжээ зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах хэрэгтэй.
Та мэдээнд саналаа өгсөн байна
1000 Сэтгэгдэлээ бичнэ үү